חומרים לתחתית:
2 כוסות קמח
1/3 כוס שמן
2/3 כוס חלב
3 כפיות אבקת אפיה (שקית אחת)
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
ערבב את החומרים היבשים. ערבב את השמן והחלב ושפוך מעל החומרים היבשים. ערבב עם מזלג עד שהבצק נפרד מצידי הקערה.
חלק לשני כדורים. רדד, ושים על תבנית.
חומרים לרוטב:
200 גרם רסק עגבניות
1/6 כוס מים
1/6 כוס שמן
1 כפית אורגנו
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
מעט אבקת שום
לציפוי:
200 עד 300 גרם של גבינה מגורדת. כל סוג של גבינה צהובה שיש לכם בבית, ככל שיותר מגוון - יותר טוב.
על התחתית המרודדת בתבנית שפוך שכבה של רוטב (הכמות מספיקה לשתי פיצות).
כסה בגבינה בנדיבות והוסף כל תוספת שתרצה: בצלים, פטריות, זיתים וכו'.
יש לאפות בחום של בין 200 ל- 220 מעלות במשך עשרים דקות.
www.pizzadomino.com
מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י אלישע שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".
צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.
הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.
בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.