חיפוש מאמרים

12384 מאמרים - מנוע לחיפוש מאמרים - פרסום מאמרים חינם

חפש מאמרים המתחילים באות:    א  ב  ג  ד  ה  ו  ז  ח  ט  י  כ  ל  מ  נ  ס  ע  פ  צ  ק  ר  ש  ת 

    עמוד הבית
»   הוסף מאמר חינם!
»   קישורי מידע
»   הוסף למועדפים
»   הפוך לדף הבית
»   צור קשר
»   פרסום באתר
»   מאמר מעניין בנושא:
למה אנחנו עושים ניתוח פלסטי?





    קישורי טקסט (לפרטים)




קישור טקסט ממומן | לפרסום -לחץ כאן
עד 15% הנחה על השכרת רכב בחו"ל, מהחברות הגדולות בעולם, לחצו ל Rentingcar

הזמנת מלונות ביעדים האטרקטיבים ביותר ללא עמלות הזמנה!
מאמרים נוספים: אוכל מסעדות בשר לבן בשר חזיר

נושא המאמר: כתף/צוואר (butt shoulder) זרוע (picnic shoulder) בטן/צד (side/belly) בשר לבן בשר חזיר נתחים והסברים אחד הנתחים השמנים ביותר בחזיר. בגלל הרקמה השומנית, אינו מתייבש ומתאים לתבשילים הדורשים בישול ארוך, כמו צלי קדירה או בישול ברוטב. מתאים גם לטחינה להכנת נקני
מאת: טיב טעם   שמור מאמר למועדפים

כתף/צוואר (butt shoulder)
אחד הנתחים השמנים ביותר בחזיר. בגלל הרקמה השומנית, אינו מתייבש ומתאים לתבשילים הדורשים בישול ארוך, כמו צלי קדירה או בישול ברוטב. מתאים גם לטחינה להכנת נקניקיות,קבב לצלייה או נקניקי פסטרמה
זרוע (picnic shoulder)
נתח שמקורו ברגל הקדמית של החזיר. אזור שמן למדי. נתח זה מתאים לצלייה, לטחינה להכנת נקניקיות או פטה. מתאים גם להכנת נתחי בשר מעושנים
גב (loin)
הנתח העדין והמגוון ביותר. עסיסי ורך אבל לא שומני מדי. נתח זה מכיל את צלעות החזיר המתאימות לצלייה על גריל כסטייקים. חלקים אחרים מתאימים לצלייה בנתחים טבעיים או לאחר השרייה במרינדה. חלקים נוספים מנתח זה מתאימים להכנת תבשילי מילוי או נקניקי פסטרמה.
בטן/צד (side/belly)
הנתח השמן ביותר ולכן מתאים לבישול ארוך מכיוון שאינו מתייבש במהירות. מתאים לבישול ברוטב, לצלייה על גריל ולהכנת צלי קדירה. מנתח זה מייצרים בייקון, ספייריבס, ובשר חזיר מעושן.
חלק אחורי (ham/leg)
הנתח הרזה והמשובח ביותר בחזיר. מקורו ברגל האחורית של החזיר. מנתח זה מייצרים האם ונקניקי פסטרמה לסוגיהם השונים וכן נתחי אסקלופ. עדין ודורש בישול מועט. מתאים גם לצלייה על גריל.

www.tivtaam.co.il


מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י טיב טעם שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".

צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.

הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.

בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.

 

 

 






 

 להשכיר רכב

 הזמנת מלון בחו"ל

 הזמנת מלון בישראל

 אתר איי יוון

 מדריך איטליה

 מלונות בניו יורק

 מדריך לאס וגאס

 המלצות על נופש

 המלצות על פריז

נדל"ן ביוון


 
 
 

 

איי יוון | אתונה |  ליסבון  | גרפולוגיה משפטית | כרתים | איטליה | הזמנת מלון |  חבל זגוריה | הזמנת טיסה | השכרת רכב בחו"ל

 

 

 

 

 

ארטיקל מאמרים 2024 - 2006  [email protected]