|
|
נושא המאמר: בר ממתקים מפלי שוקולד - השכרת מפל שוקולד - מפל שוקולד - מפלי שוקולד מאת: ענבל לוי שמור מאמר למועדפיםבר ממתקים מפלי שוקולד - השכרת מפל שוקולד - מפל שוקולד - מפלי שוקולד מאמר בנושא מפלי שוקולד /מזרקות שוקולד מפלי השוקולד מהווים אטרקציה מדהימה למגוון אירועים, כגון: ימי הולדת, חתונות, בר/בת מצווה, בריתות, אירועים עסקיים,ימי נישואין, מסיבות רווקים/ות, כנסים ואירועים חברתיים,בקיצור, מפלי השוקולד מתאימים לכל אירוע ולכל גיל ומוסיפים טעם מתוק ואווירה קסומה. מפלי השוקולד מיובאים מארה"ב ומקורן בפיתוח של השף הנרי דואל. הרעיון המרכזי היה לקחת מתקן לפונדו שוקולד ולפתח ממנו מכונה המייצרת הפעלה רב חושית, ואכן מפלי השוקולד מהווים אטרקציה בלתי נשכחת.קיימת הקפדה רבה על סטנדרטים החומרים מהם מיוצרים המפלים, רמת הליטוש והעיבוד, שמירה על עקרונות אלו הן הנותנות את האפשרות ליצירת חוויה מושלמת הן ברמה הגסטרונומית והן בהיבט של מייצג מרהיב. כיום יש מגוון עצום של אטרקציות לאירועים, אך האטרקציה המדהימה ביותר שמשדרגת את האירוע היא בר המתוקים שבמרכזו נמצא מפל השוקולד. הבר כולל מגוון עצום של ממתקים בשילוב פירות מעוצבים ומפלי שוקולד מדהימים אשר משאירים את האורחים עם טעם מתוק בפה. כל המתבונן בתהליך הזרימה של השוקולד הניגר על פני המפל לא יכול שלא להתפעל ולהתהפנט כאשר המראה הנפלא משתלב עם הניחוח המענג של שוקולד איכותי. כאשר טועמים מהשוקולד בשילוב הפירות, הממתקים והעוגיות מושלמת החוויה הרב חושית. ישנם סוגים רבים של מפלי שוקולד: מפלי שוקולד קטנים ביתיים: גובה- 40 ס"מ, רוחב- 20 ס"מ, מתח- V220, הספק- W340 מפלי שוקולד בינוניים: גובה- 65 ס"מ, רוחב- 30 ס"מ, מתח- V220, הספק- W190 מפלי שוקולד גדולים: גובה- 87 ס"מ, רוחב- 38 ס"מ, מתח- V220, הספק- W1120 מפלי שוקולד ענקיים: גובה- 112 ס"מ, רוחב- 42 ס"מ, מתח-V220, הספק- W1340 מה ניתן לטבול עם מפלי/מזרקות השוקולד? * מגוון רחב של פירות העונה: בננה, תות, אבטיח, מלון, תפוח, קיווי, אפרסק, אננס… * ממתקים: מרשמלו, בננות מסוכרות, נחשים ושלל ממתקים בעיצובים מיוחדים. * עוגיות: קוביות וופלים, עוגיות חיוכים, גליליות, פרוסות עוגה, בסקוויטים… * חטיפים: במבה, בייגלה, ביסלי… סוגי השוקולדים לשימוש במפלי/מזרקות השוקולד: * שוקולד בלגי מריר (פרווה) - שוקולד כהה בעל תכולת סוכר נמוכה יותר וללא רכיבי חלב. משמש לרוב למטרות בישול, אך יחד עם זאת, ישנם רבים המעדיפים לאכול שוקולד זה בצורתו המוצקה על פני הסוגים האחרים ניתך בטמפרטורה של כ-37 מעלות צלזיוס. * שוקולד בלגי לבן חלבי - שוקולד זה אינו מכיל את עיסת הקקאו המקנה לשוקולד החלב את צבעו החום. שוקולד זה מבוסס על חמאת קקאו ואינו מכיל מוצקי קקאו. ניתך בטמפרטורה של כ-29 מעלות צלזיוס. * שוקולד בלגי חום חלבי - שוקולד המכיל חמאת קקאו ועיסת קקאו אשר מקנה לשוקולד את צבעו החום. תכולת הסוכר בו נמוכה. ניתך בטמפרטורה של כ-32 מעלות צלזיוס. יש לציין שהתקן האירופאי קובע כי שוקולד כהה חייב להכיל לפחות 35% מוצקי קקאו. * שוקולד לבן (פרווה) - שוקולד צמחי בטעם וניל שמכיל כמות קטנה יחסית של סוכר. כמו כן, ישנם סוגים רבים של שוקולדים אך לא כולם מתאימים לתפעול מפלי השוקולד, לכן אנו ממליצים להשתמש בשוקולד בלגי איכותי שמכיל מעל 50% מוצקי קקאו- ניתן לרכוש את השוקולד בחברת "המפל של ענבל". הוראות הפעלת מפל/מזרקת שוקולד: * כמות השוקולד הנצרכת היא ביחס לגודל המפל - להפעלת מפל שוקולד קטן (מפל בגובה 40 ס"מ), יש צורך להשתמש ב- 2-3 ק"ג שוקולד. * את השוקולד יש להעביר לקערה גדולה, לשים מעט שמן ולהמיס במיקרוגל או על גבי סיר מים רותחים. להניח את המפל על משטח ישר (מומלץ לא להניח את המפל קרוב לקצה השולחן), ולשפוך את השוקולד לקערת המפל. * להניח את המפל על משטח ישר (מומלץ לא להניח את המפל קרוב לקצה השולחן), ולשפוך את השוקולד לקערת המפל. *לאחר הפעלת המפל יש להוסיף במידית שוקולד לקערת המפל עד שמפלס הקערה מתייצב. *בתום הפעלת המפל יש לשפוך את השוקולד לקערה עמוקה. הוראות בטיחות להפעלת מפל/מזרקת שוקולד: * יש לשים לב לא למלא שוקולד עם כוסות\צלחות, מפני שפעולה זו מורידה משמעותית את מפלס השוקולד בקערה וכתוצאה מכך המנוע עלול להישרף. * כאשר מחממים את השוקולד יש לשים לב לא לחמם יותר מידי מפני שהשוקולד עלול להישרף. * במידה והשוקולד במפלס הקערה נגמר יש להוסיף במידית שוקולד או לכבות את המפל. * במהלך הפעלת המפל יש לשים לב שאין חתיכות\פירות בקערת המפל מפני שהצטברות זו עלולה לסתום את זרימת המפל, ולגרום למאמץ יתר למנוע המפל. *לאחר שהמפל מתקרר יש לפרקו לחלקים ולשטוף במים חמים, לשים לב לא לשטוף את המנוע במים. www.hamapal.co.il/
מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י ענבל לוי שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".
צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.
הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.
בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.
|
|
|
להשכיר רכב
הזמנת מלון בחו"ל
הזמנת מלון בישראל
אתר איי יוון
מדריך איטליה
מלונות בניו יורק
מדריך לאס וגאס
המלצות על נופש
המלצות על פריז
נדל"ן ביוון
|