נושא המאמר: מדוע להעדיף סירים ומחבתות בציפוי טיטניום?
מאת: צח שמור מאמר למועדפים
למרות שהשימוש בכלי בישול בעלי ציפוי טפלון לא דביק, נובע בעיקר משאיפה לבישול בריא יותר, בו נעשה שימוש מופחת בצריכה של שמנים, כמעט כל משתמש במחבת עם ציפוי שכזה, חווה את נטייתו של הציפוי להתקלף. מפרסומים עדכניים עולה כי בטמפרטורות גבוהות, שאליהן מגיעים בזמן טיגון, הציפוי הלא דביק פולט חלקיקים וגם אדים רעילים. יתרה, מחקרים מדעיים קובעים כי חשיפה לכימיקל סינתטי PFOA , המרכיב את ציפוי הטפלון, עלול לחשוף את המשתמש לחומר מסרטן. כלי בישול כמו מחבתות וסירים איכותיים העושים שימוש בציפוי איכותי מטיטניום, יהיו בעלי תכונות נון סטיק מעולות, לשמירה על בריאותכם באמצעות משטח עמיד לשנים מפני התקלפות או החלדה. איכות מחבתות וסירים בציפוי טיטניום, מתבטאת בתוצאות בישול מעולות, ועמידות גבוהה ביותר אף בשימושים מאתגרים במיוחד, והם מבטיחים תוצאות בישול מעולות לשנים ארוכות, אף במטבחים מקצועיים עם דרישות מאתגרות
www.woll-cookware.co.il
מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י צח שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".
צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.
הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.
בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.