נושא המאמר: מתח בראיון עבודה כגורם מרתיע
מאת: טלי שחר שמור מאמר למועדפים
מתח בראיון עבודה זו תופעה שכיחה מאוד. זו עשוייה להיות חוויה מתסכלת ומפחידה לטירון שמעולם לא חווה אווירה של ראיון עבודה. ריאיונות נערכים מסיבות רבות כגון לאיוש תפקיד פנוי של שכיר או ראיון עבודה בטלוויזיה וברדיו עם סלבריטאים ועם כוכבי ספורט. בריאיונות כאלה יחוש האדם מתח. השאלות שנשאלות עשויות להיות מצחיקות, אישיות או כל דבר שעשוי להיות בעל עניין מועט ביותר בעבורם אולם שאלות אלה נשאלות כדי לנתח עד כמה המרואיין מתוח ואם הוא או היא מסוגלים לתת תפוקה במצבי לחץ. תגובה חיובית לשאלות כאלה תביא לראיון עבודה מוצלח אולם אם לא היית מוכן לכך הרי שלא היית מוכן לראיון עבודה.
כאשר אדם מתמודד עם מתח בראיון עבודה הוא או היא יתחילו לחוות ייסורים זמן רב לפני הראיון עבודה. יש דברים רבים שהאדם יכול לעשות לפני הראיון עבודה. ובכלל זה להתכונן היטב, לנשום נשימות עמוקות כדי להירגע, לדבר באופן חיובי אל עצמך שאתה מסוגל לעשות זאת ומעל לכול תחתור להרגיע את התרגשות היתר שלך. מתיחות תקים מכשול עצום בפניך בראיון עבודה. אם קראת את כל העצות על הריאיונות שבנמצא מכל המקורות אולם מתח בראיון עבודה מגביר את המתיחות שלך עד כדי כך שאינך מסוגל לבצע היטב. מתיחות עשויה להסב לך תבוסה. זה יהיה מכשול ותבונתך לא תגבר על כך. אתה לא תצליח להתגבר והראיון עבודה שלך יירד לטמיון.
מתח בראיון עבודה אינו אלא סימן לחשיבות המצב שבו אתה אמור לפעול. המתח לבטח יופיע וזהו מצב מתוח לכל אדם. כדי להימנע מכך אתה יכול להשתמש באמנות ההיפנוזה כדי להרגיע מתח בראיון עבודה. טיפול בהיפנוזה כולל אווירה שקטה שמאפשרת הרגעת מתח.
טיפול בהיפנוזה ניתנת להשגה גם בצורה של אם-פי-3 הכולל מוזיקה רגועה המאפשרת לך לצאת במצב רוח שבו המוח נינוח ורגוע ומוכן להתמודד עם המצב שלפניו. אחרי השימוש בהורדות חיוביות ביותר של אם-פי-3 אתה תבין את הערך האמתי של ההיפנוזה וכיצד זה עזר לך להשיג ראיון עבודה מוצלח ביותר. אומרים שמתח בראיון עבודה גורם לפרפרים בבטן, לפה יבש ולהתקפי בהלה במצבים קיצוניים. ניתן להתמודד עם כל אלה עם הורדות של אם-פי-3. מצב רגוע מאוד בעקבות היפנוזה עשוי לעזור לך לבטא את המיטב שבך בראיון עבודה. התגובה הכוללת של השימוש בהיפנוזה תהיה חיובית ואתה תחוש ביטחון עצמי לפני הראיון עבודה החשוב מכול.
jobsearch.org.il/19675/מתח_בראיון_עבודה
מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י טלי שחר שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".
צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.
הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.
בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.