חיפוש מאמרים

12383 מאמרים - מנוע לחיפוש מאמרים - פרסום מאמרים חינם

חפש מאמרים המתחילים באות:    א  ב  ג  ד  ה  ו  ז  ח  ט  י  כ  ל  מ  נ  ס  ע  פ  צ  ק  ר  ש  ת 

    עמוד הבית
»   הוסף מאמר חינם!
»   קישורי מידע
»   הוסף למועדפים
»   הפוך לדף הבית
»   צור קשר
»   פרסום באתר
»   מאמר מעניין בנושא:
עם הפנים למשרד הביתי





    קישורי טקסט (לפרטים)




קישור טקסט ממומן | לפרסום -לחץ כאן
עד 15% הנחה על השכרת רכב בחו"ל, מהחברות הגדולות בעולם, לחצו ל Rentingcar

הזמנת מלונות ביעדים האטרקטיבים ביותר ללא עמלות הזמנה!
מאמרים נוספים: שקשוקה שקשוקה עם פטריות

נושא המאמר: מתכון לשקשוקה מיוחדת
מאת: עומרי דורון   שמור מאמר למועדפים

מתכון לשקשוקה עם פטריות.
לכל מי שאוהב שקשוקה שונה מהרגיל.
מי לא מכיר את הרגע שמתעוררים בבוקר ומרגישים רעב קטן במרכז הבטן, ואז שואלים את עצמנו מה אני יכול לאכול ? אצלי רוב הפעמים התשובה היא שקשוקה, הבעיה שכבר נמאס משקשוקה עגבניות רגילה כל פעם, אז מה עושים ?
ישבתי וחשבתי ועליתי על מתכון מנצח לשקשוקה בשילוב פטריות שמפניון טריות.
תוספת קטנה ומעניינת שתשדרג לכם את המנה באופן משמעותי.
אז רוצו למטבח תפשילו שרוולים ותתחילו לעבוד על ארוחת הבוקר המפנקת שלכם כי זה מתכון שאתם לא רוצים להפסיד.
המתכון הוא קל ומהיר להכנה.
מתאים לאדם רעב אחד או שניים שרוצים לנשנש משהו קליל.
מתאים כארוחת בוקר מפנקת או ערב מענגת.
תהנו.
מצרכים :
• 3 עגבניות גדולות חתוכות גס.
• 2 שיני שום קצוצות.
• חצי פלפל אדום חתוך רצועות.
• כף רסק עגבניות.
• מלח ופלפל לפי הטעם.
• חצי חבילת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים (טריות ולא מקופסת שימורים).
• חצי בצל חתוכך לרצועות.
• חצי כפית סוכר.
• 2 ביצים.
• כף שמן (עדיף שמן זית אך גם שמן קנולה טוב).
אופן ההכנה :
• שופכים את השמן למחבת ומתחילים לטגן קלות את הבצל.
• מוסיפים את הפטריות השום והפלפל וממשיכים בטיגון עד שהפטריות מוציאות את כל הנוזלים והפלפל מתרכך קלות.
• מוסיפים את העגבניות והסוכר ומערבבים היטב.
• מכסים במכסה ומבשלים כ 20 דקות עד שהעגבניות מתרככות.
• מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
• עם השקשוקה סמיכה מידי מוסיפים כשליש כוס מים עם דלילה עוברים לשלב הבא.
• שוברים את שני הביצים מעל כל הרוטב מנמיכים את האש וסוגרים במכסה.
• כ 7 – 10 דקות לביצים רכות ו 10 – 12 דקות לביצים קשות.
• פותחים ומגישים עם המון לחם טרי, טחינה.
• בתאבון.

www.bshakshuka.co.il


מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י עומרי דורון שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".

צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.

הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.

בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.

 

 

 






 

 להשכיר רכב

 הזמנת מלון בחו"ל

 הזמנת מלון בישראל

 אתר איי יוון

 מדריך איטליה

 מלונות בניו יורק

 מדריך לאס וגאס

 המלצות על נופש

 המלצות על פריז

נדל"ן ביוון


 
 
 

 

איי יוון | אתונה |  ליסבון  | גרפולוגיה משפטית | כרתים | איטליה | הזמנת מלון |  חבל זגוריה | הזמנת טיסה | השכרת רכב בחו"ל

 

 

 

 

 

ארטיקל מאמרים 2024 - 2006  [email protected]