נושא המאמר: צמחי מרפא סינים לטיפול בנשירת שיער
מאת: רון שלף שמור מאמר למועדפים
הסינים כבר מזמן השתמשו בצמחי מרפא כדי לרפא בעיות של נשירת שיער. השיטה הסינית הקדומה כבר רקחה אלפי תרופות לטיפול בבעיות שונות וכעת מצאו לכך הוכחות מדעיות.
צמחי המרפא הבאים ידועים בטיפול בהתקרחות:
ג'ינסג:
ג'ינסג הוא צמח מרפא פופולרי מאוד בסין והוא ידוע כמרפא מגוון רחב מאוד של מחלות. הוא משמש כאדפטוגן ולמרות שכבר שנים הוא משמש כטיפול טבעי לנשירת שיער עדיין לא ברור מה בדיוק קיים בו שמבחינה מדעית מטפל בבעיה. כדי לצרוך את הג'ינסג מכינים תמצית של צמח זה והוא נמכר בחנויות בצורה של טבליות.
גוטו קולה:
הצמח הזה הוא הטוב ביותר לטיפול בבעיות של נשירת שיער. גוטו קולה ידוע כמאוד אפקטיבי בטיפול בהתקרחות גברית ובהתקרחות עקב גיל. בנוסף להצמחת שיער צמח מרפא זה גם משפר את הזכרון, מרגיע, מרפא מחלות שינה ומוריד לחץ דם.
מחקרים אחרונים גילו את הסגולות הרפואיות של הגוטו קולה בריפוי נשירת שיער.
פוטי:
צמח הפוטי הוא אחד הותיקים בצמחי המרפא הסינים והוא ידוע גם כן כתרופה מצויינת לנשירת שיער. עוד לא הוכח במדע כי הוא אכן יעיל בטיפול בנשירת שיער אך אנשים רבים אשר השתמשו בו טוענים כי הוא מאוד יעיל. בשנים האחרונות הפופולריות של צמח הפוטי עלתה פלאים וכעת הוא אחד הידועים בטיפול בהתקרחות.
ברפואה הסינית ישנו קשר מאוד מוזר בין נשירת שיער ובעיות מיניות. בעקרון, מאמינים כי ראש מלא בשיער הוא סימן לבריאות מינית טובה. הפוטי משמש בדרך כלל להגדלת הליבידו בקרב גברים. על ידי שיפור הבריאות המינית ניתן לרפא נשירת שיער.
הרפואה הסינית אינה בוחנת את הבעיה של התקרחות באופן ספציפי אלא מסתכלת על הגוף כמכלול ומנסה לאתר את הגורמים לנשירת שיער.
יתר על כן, הרפואה הסינית שמה דגש על תזונה נכונה. באמצעות תזונה נכונה המכילה צמחי מרפא שונים ניתן יהיה לרפא נשירת שיער. מזון שומני כגון צ'יפס ובשר אדום אסורים בהחלט מכיוון שהם משפיעים באופן שלילי על צמיחת השיער.
למידע נוסף על טיפול טבעי בנשירת שיער והתקרחות גברית בפרט אנא כנסו למדריך לתרופות סבתא.
www.ezremedies4u.com/natural/hair_loss.aspx
מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י רון שלף שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".
צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.
הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.
בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.