חיפוש מאמרים

12308 מאמרים - מנוע לחיפוש מאמרים - פרסום מאמרים חינם

חפש מאמרים המתחילים באות:    א  ב  ג  ד  ה  ו  ז  ח  ט  י  כ  ל  מ  נ  ס  ע  פ  צ  ק  ר  ש  ת 

    עמוד הבית
»   הוסף מאמר חינם!
»   קישורי מידע
»   הוסף למועדפים
»   הפוך לדף הבית
»   צור קשר
»   פרסום באתר
»   מאמר מעניין בנושא:
4 קושיות למנהל העסק





    קישורי טקסט (לפרטים)




קישור טקסט ממומן | לפרסום -לחץ כאן
עד 15% הנחה על השכרת רכב בחו"ל, מהחברות הגדולות בעולם, לחצו ל Rentingcar

הזמנת מלונות ביעדים האטרקטיבים ביותר ללא עמלות הזמנה!
מאמרים נוספים: אוכל ערבי אוכל סורי אוכל דרוזי אוכל מצרי

נושא המאמר: אוכל ערבי
מאת: שחר בוים   שמור מאמר למועדפים

אוכל ערבי זו מסגרת רחבה מאוד הכוללת בתוכה אוכל מארצות רבות, מאזורים גיאוגרפים שונים ומהיסטוריה בת אלפי שנים המושפעת משלטון של אימפריות שונות על אזורים שונים לאורך אלפי שנים.
האוכל הערבי מתבסס בעיקרו על ירקות ותבלינים מקומיים. האוכל הערבי דומה אך מקבל גיוון שונה מאזור גיאגרפי אחד למשנהו על פי הגידולים והתבלינים המקומיים.
בסוריה, לבנון, ישראל וירדן שתחת האימפריה העותומנית היו מחוז אחד שנקרא סוריה הגדולה נמצא הרבה מאכלים דומים ובעלי אותו שם, (לא חוכמה גדולה, כל האזור דובר ערבית), ועדיין מתת איזור גיאוגרפי אחד למשנהו נמצא שינויים קלים בתיבלון, בבישול ו/או בצורת ההגשה.
בעיר חלב שבסוריה שבעבר הייתה צומת מרכזי בין איסטנבול, ביירות, דמשק ובגדד נמצא השפעות של מטבחים שונים ומגוונים לפי מספר קהילות המהגרים שנמשכו לעיר מרכזית זו, וגם בעקבות מסחר ענף בתבלינים ושאר ירקות שהגיעו מארבע כנפות תבל.ביירות הייתה עיר נמל מרכזית וגם בה אפשר למצוא השפעות רבות ומגוונות על האוכל. עם כל זה עדיין האוכל הסורי דומה לאוכל הלבנוני ולאוכל הדרוזי ולאוכל הערבי המקומי שלנו וכל זה בעיקר בזכות השימוש בגידולים ותבלינים מקומיים.
במצרים לאחר אלפי שנים נמצא עדיין אותן מנות שהוגשו בימי הפרעונים. מצרים של הפרעונים התבססה על חקלאות, בעיקר פול וחיטה וזה היה ועודנו האוכל הנפוץ במצרים.
אומנם נראה שהאוכל הערבי הוא פשוט אך זו לא האמת כולה. האוכל הערבי מבוסס אומנם על גידולים מקומיים אך התחכום בו רב והשילוב של בשר,( בעיקר כבש), ירקות, קטניות ותבלינים הוא מדהים. בזכות ההתבססות על גידולים מקומיים והשימוש במוצרים טריים האוכל הערבי נחשב בריא ומזין מאוד.

האוכל.com/אוכל-ערבי


מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י שחר בוים שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".

צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.

הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.

בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.

 

 

 






 

 להשכיר רכב

 הזמנת מלון בחו"ל

 הזמנת מלון בישראל

 אתר איי יוון

 מדריך איטליה

 מלונות בניו יורק

 מדריך לאס וגאס

 המלצות על נופש

 המלצות על פריז

נדל"ן ביוון


 
 
 

 

איי יוון | אתונה |  ליסבון  | גרפולוגיה משפטית | כרתים | איטליה | הזמנת מלון |  חבל זגוריה | הזמנת טיסה | השכרת רכב בחו"ל

 

 

 

 

 

ארטיקל מאמרים 2024 - 2006  [email protected]