חיפוש מאמרים

12383 מאמרים - מנוע לחיפוש מאמרים - פרסום מאמרים חינם

חפש מאמרים המתחילים באות:    א  ב  ג  ד  ה  ו  ז  ח  ט  י  כ  ל  מ  נ  ס  ע  פ  צ  ק  ר  ש  ת 

    עמוד הבית
»   הוסף מאמר חינם!
»   קישורי מידע
»   הוסף למועדפים
»   הפוך לדף הבית
»   צור קשר
»   פרסום באתר
»   מאמר מעניין בנושא:
בריאות קנאה ורשעות





    קישורי טקסט (לפרטים)




קישור טקסט ממומן | לפרסום -לחץ כאן
עד 15% הנחה על השכרת רכב בחו"ל, מהחברות הגדולות בעולם, לחצו ל Rentingcar

הזמנת מלונות ביעדים האטרקטיבים ביותר ללא עמלות הזמנה!
מאמרים נוספים: אסדו בשרים

נושא המאמר: חלוקת נתחי בשר ושמושם - אסדו - בשרים - אנטריקוט - ויסברטן - סדנאות
מאת: שף ויועץ קולינרי אריאל רוזנבלום   שמור מאמר למועדפים

חלוקת נתחי בשר ושמושם  - אסדו  - בשרים  - אנטריקוט - ויסברטן - סדנאות


חלוקת נתחי בקר ושמושם לבישול ,צליה,לנזיד,ולטחינה באדיבות שף ויועץ קולינרי אריאל רוזנבלום ידע כללי בשר הבקר מתחלק באופן בסיסי לחלקים קדמיים ואחוריים, אך החלוקה החשובה ביותר היא על פי איכות הבשר ורכותו. כאן מבחינים בין החלקים "הפעילים" בגוף הבהמה, כמו שריר הזרוע, הכתף והצוואר, לבין החלקים "הנייחים" הרכים, כמו שייטל, סינטה וכמובן הפילה.חלוקת הנתחים בעגל החלב היא פחות מפורטת, משום שרובו רך ומתאים כמעט לכל צורת הבישול עגל החלב – כשמו כן הוא – עגל צעיר שגילו עד 5 חודשים, הניזון על טהרת החלב. טעות רווחת היא להתייחס אליו כמו ל "בקר קטן". אופי הבשר שונה לחלוטין ודומה יותר לעוף – עדין, לא שמן ונוטה להתייבש בקלות. על כן יש לנהוג בו בעדינות הראויה. ורד הצלע (מס' 1) ורד הצלע (אנטריקוט) – לסטייקים, לרוסטביף צלעות (מס'2) צלעות (ריפען) – לצלי, לנזיד, לבישול איטי, לטחינה חזה (מס' 3) חזה (ברוסט) – לצלי תנור וקדירה, לנזיד, למרק, לבשר כבוש כתף מרכזי (מס' 4) כתף מרכזי (כתף) – לצלי קדירה, לנזיד, לטחינה צלי כתף (מס' 5) צלי כתף (צלי) – לצלי קדירה, לבישול ברוטב פילה מדומה (מס' 6) פילה מדומה (פלאש) - לצלי קדירה, לבישול ברוטב שריר הזרוע (מס' 8) שריר הזרוע (פולן) – לנזיד, למרק, לחמין, לאוסובוקו קשתית (מס' 9) קשתית (שפונדרה) – לבישול איטי, לנזיד, למרק, לאסדו צוואר (מס' 10) צוואר – לנזיד, למרק, לטחינה סינטה (מס' 11) סינטה (מותן) – לרוסטביף, לסטייקים פילה (מס' 12) פילה - לסטייקים, לרוסטביף שייטל (מס' 13) שייטל (כנף העוקץ) – לאסקלופים, לסטייקים, לשיפודים, לרוסטביף אווזית (מס' 14) אווזית (קאצ`קה) – לנזיד, לצלי קדירה, לטחינה צ`אק (מס' 15) צ`אק (ירכה) – לצלי קדירה כף (מס' 16) כף – לסטייקים, לאסקלופים, לצלי פלדה (מס' 17) פלדה (כסליים) – לנזיד, לטחינה, לרולדה שריר אחורי (מס' 18) שריר אחורי (פולי) – לנזיד, למרק, לבישול איטי ויסבראטן (מס' 19) ויסבראטן (ראש ירכה) – לצלי קדירה

www.chef-ariel.co.il


מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י שף ויועץ קולינרי אריאל רוזנבלום שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".

צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.

הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.

בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.

 

 

 






 

 להשכיר רכב

 הזמנת מלון בחו"ל

 הזמנת מלון בישראל

 אתר איי יוון

 מדריך איטליה

 מלונות בניו יורק

 מדריך לאס וגאס

 המלצות על נופש

 המלצות על פריז

נדל"ן ביוון


 
 
 

 

איי יוון | אתונה |  ליסבון  | גרפולוגיה משפטית | כרתים | איטליה | הזמנת מלון |  חבל זגוריה | הזמנת טיסה | השכרת רכב בחו"ל

 

 

 

 

 

ארטיקל מאמרים 2024 - 2006  [email protected]