חיפוש מאמרים

11723 מאמרים - מנוע לחיפוש מאמרים - פרסום מאמרים חינם

חפש מאמרים המתחילים באות:    א  ב  ג  ד  ה  ו  ז  ח  ט  י  כ  ל  מ  נ  ס  ע  פ  צ  ק  ר  ש  ת 

    עמוד הבית
»   הוסף מאמר חינם!
»   קישורי מידע
»   הוסף למועדפים
»   הפוך לדף הבית
»   צור קשר
»   פרסום באתר
»   מאמר מעניין בנושא:
אפידורל- בעד ונגד





    קישורי טקסט (לפרטים)




קישור טקסט ממומן | לפרסום -לחץ כאן
עד 15% הנחה על השכרת רכב בחו"ל, מהחברות הגדולות בעולם, לחצו ל Rentingcar

הזמנת מלונות ביעדים האטרקטיבים ביותר ללא עמלות הזמנה!
מאמרים נוספים: דיאטה חיטוב הגוף לשריפת שומן תזונה

נושא המאמר: הדרך הטובה והבטוחה לשריפת שומן, חיטוב הגוף והרזייה / יעקב עזרא
מאת: יעקב עזרא, מומחה לרפואה נטורופטית, תזונאי ומאמן כושר – 0528567140   שמור מאמר למועדפים

מאת: יעקב עזרא, מומחה לרפואה נטורופטית, תזונאי ומדריך כושר מוסמך. מומחה לתזונה טיפולית, דיאטות הרזיה, עיצוב וחיטוב הגוף. פרטים: 0528567140.
לשם חיטוב הגוף או לשם הורדת שומן במקומות בלתי רצויים עליך להפחית בצריכת הקלוריות היומית שלך ובמקביל להגביר את האימונים.
קישור לכלל תוספי המזון המסייעים לתהליך שריפת השומנים ודיכוי או איזון התאבון.


כאשר מקורן של מרבית הקלוריות המסופקות לגוף הוא מפחמימות, הגוף מתפקד במיטבו.



צריך לדעת לאזן נכון את מרכיבי התזונה. הדעה הרווחת בקרב מפתחי הגוף היא, שהיחס התזונתי הטוב ביותר בנוי מ-60% פחמימות, 30% חלבונים, 10% שומנים.

הפחמימות הן מקור אנרגיה עיקרי. איזון נכון מאפשר לך לנצל את המזון בצורה טובה; לדוגמא, את החלבונים יש לנצל לבניית שרירים. יש לציין, כי הינך צורך יותר חלבונים עליך לצרוך יותר פחמימות. אותו כלל פועל גם לגבי מינרלים וויטמינים.

אם אתה מעוניין להוריד 2/1 ק"ג ממשקלך, עליך להפחית 3,500 קלוריות מתזונתך באותו פרק זמן, היות שכל ק"ג אחד שווה ל- 7,000 קלוריות.

אחד היעדים החשובים בתהליכי התזונה הינו הקניית הרגלי אכילה נכונה. כך תוכלו להגיע למשקל גוף תקין בצורה קלה יותר.

אין לקצץ במרכיבי תזונה חשובים! אם תעשה כן תאבד רקמות שרירים.

הרגשת הרעב כשעה לאחר הארוחה היא מדומה, והיא נוצרת בעקבות:

1. הרגלי אכילה שגויים כתוצאה ממחסור בתעסוקה או עצבנות.

2. אכילה תוך צפייה בטלוויזיה.

3. גירוי החושים, ראיה וריח, ואי- עמידה בפיתוי ; הרגל שקשה להיגמל ממנו.

גם מקור הקלוריות משפיע על משקל הגוף. לתפריט יש חשיבות רבה.

לדוגמה: בדיאטה הבנויה על 2000 קלוריות ליום, ש-15% מהן מקורן בשומנים וחלק גדול בחלבון או בפחמימות הירידה תהיה מהירה יותר מאשר אם 40% מהקלוריות מקורן בשומנים.

תזכורת: גרם שומן = 9 קלוריות.

גרם חלבון או פחמימות – 4 קלוריות.

זאת ועוד: השומנים בגוף "נשרפים" בקושי רב יותר מאשר אבות המזון אחרים. בגופנו קיים אנזים בשם ליפופרוטאין-ליפאז או בקיצור lpl, שמסייע לשומנים להיכנס לתוך תאי השומן ולהיאגר שם.

ממחקרים עולה כי כמות ה- lpl אצל אנשים שמנים גדול יותר מאשר אצל רזים.

אם אין לך נטייה להשמנה ואתה אוכל שומנים, גופך מגיב בהורדת רמת ה- lpl וזאת כדי שיוכל לנצל אותם, ו"לשרוף" אותם על מנת להפיק מהם אנרגיה ולמנוע את אגירתם בתאי השומן.

לעומת זאת, אם אתה שמן או אם הייתה שמן, עולה רמת ה- lpl בגופך כשאתה אוכל מזון שמן; לכן השומנים אינם "נשרפים" אלא נאגרים בתאי השומן.

מחקר שבוצע על עכברים, הוזרק לקבוצה אחת הורמון הניקרא לפטין, ולקבוצה השנייה הוזרק פלצבו, כעבור זמן מה, ניצפה כי לקבוצה שהוזרק ההורמון ירדה במסת השומנים. מנגנון הפעילות של ההורמון היה דרך דיכוי מרכז התיאבון המוח, והגברת הפעילות השיגרתית.



ההורמון לפטין מופרש מתאי השומן, אך מסתבר כי לשמנים ישנו מצב המכונה תינגודת ללפטין, בדומה לחולי סכרת מטייפ-2, אצלם ישנו מצב המכונה תינגודת לאינסולין.

ישנם גורמים נוספים המשפיעים על תחושת הרעב, כמו: הורמון המכונה בקיצור cck, הורמון זה מופרש מהקיבה בעיקר לאחר אכילת שומנים. תפקיד ההורמון הוא לעכב את התרוקנות הקיבה, וכך ליגרום לתחושת שובע.

ישנם תרופות נוספות אשר מסייעות "לשרוף" את עודפי השומנים, למשל: תרופתה הניתנת להאטת תהליכי הזיקנה - והיא הורמון הגדילה או בקיצור gh, הורמון זה מסייע לשרוף שומנים על חשבון הפחמימות. על כן יש ביכולתו להגביר את רמות הסוכר בדם.



מזון דל קלוריות גורם לאכילה מוגברת
מחקר חדש שבוצע על עכברים, מתווסף לשורה הולכת וגדלה של מחקרים נוספים שנעשו בבני אדם.
מחקרים אלו מצביעים על פרדוקס המזון הדיאטטי: ככל שאתם צורכים מזון דל קלוריות כך גופכם דורש יותר פיצוי על הקלוריות החסרות. במחקר, עכברים שהוזנו במזון דיאטטי דל קלוריות, פיצו את עצמם באמצעות אכילה מוגברת.
האמת היא שגם אני זוכר שקניתי פעם חבילה של ארטיקים דלי קלוריות וחיסלתי את כל החבילה תוך מספר דקות (דיאט או לא דיאט?). החוקרים שיערו כי חיות ובמיוחד חיות צעירות מותאמות כך שהן בעלות צורך למזון עתיר אנרגיה, מזון שעשיר בפחמימות ושומנים וכי הן יודעות לזהות מזונות עתירי קלוריות באמצעות חוש הטעם.
בשלב מקדים במחקר יצרו אצל עכברים באמצעות שיטת התניה(זוכרים את הכלב של פבלוב?) קשר בין טעם מסויים לבין ערך קלורי במזון.
זאת אומרת העכברים למדו לקשר טעם מסויים עם מזון דל קלוריות וטעם אחר עם מזון עתיר קלוריות.

רכיבי תזונה המסייעים לשריפת שומנים:
לא עוד דיאטות של חומרים כימיים המזיקים לגופכם, לא עוד דיאטות רעב המבוססות רק על חסה או כרוב... דיאטות בריאות עם תפריט עשיר שיביאו אתכם לגוף חטוב ובריא בפרק זמן הקצר ביותר. דיאטה מצליחה ללא כל כדורים מסוכנים, דיאטה בה תרגישו בשינוי כבר מן הרגע הראשון ותבחינו בתוצאות מדהימות תוך פחות מ-3 חודשים!

הידעתם כי 98% מכלל מולקולות הגוף לרבות ה- d.n.a מוחלפות במהלך שישה חודשים ?
האם אתם מבינים כי עובדה זו אומרת במילים אחרות ופשוטות שאפשר להנדס כל אחד ואחד מכם???

the y.e. system אומרת שכל אחד ואחד מכם הוא אינדיבידואל ולכל אחד ואחד מכם מתאימה שיטה אישית נפרדת וייחודית לגוף שלכם ולגנטיקה האישית והאינדיווידואלית שלכם.
כמו"כ השיטה מתייחסת למצב הגופני מבחינה פיזיולוגית ופסיכולוגית לדוגמא:
מבחינה פיסיולוגית – מי אתם? כמה אתם שוקלים? בכמה אחוזי שומן אתם מתהדרים? עד כמה אתם פעילים גופנית? אורח חיים וכד'.
מבחינה פסיכולוגית – מי אתם? במה אתם עוסקים? כיצד אתם מגיבים לאירועים בחיי היום יום ? מה אתם אוהבים לאכול? כמה? מתי? למה ?

האם התפישה שלכם היא שצריך להימנע מתענוגות האכילה כמו שוקולד למשל ?
האם אתם בטוחים שהשקעה של שעות רבות בחדר הכושר והזעה מרובה תשיל מעליכם את העודפים ותגרום לחיטובים להראות על גופכם?
האם אתם חושבים שהצמדות לפחמימות לפני וחלבונים אחרי פעילות גופנית זאת השיטה שתעבוד עליכם בהכרח?
אתם בטוחים שהפרדת מזונות (פחמימות מחלבונים ולהיפך) היא דרך החיים שלכם?
כמה פעמים בא לכם להכניס משהו לפה לפני השינה?

כמה פעמים אתם נשקלים וחווים אכזבה פעם אחר פעם????

בעזרתו של יעקב עזרא והשיטה הייחודית שלו תוכלו לאכול בלילה, להתאמן להנאתכם, לאכול שוקולד פחמימות וחלבונים ולרזות, לפתח את גופכם, לחטב את השרירים שלכם להראות טוב ולהרגיש טוב.

ישנם רכיבי תזונה רבים החיוניים לשריפת שומנים, כמו למשל חומר הניקרא: נרינגין אשר מצוי באשקוליות.

ישנם חומרי תזונה הגורמים לניוד שומן לשם שריפתו לאנרגיה, כמו למשל: כולין, קרניטין ואינוזיטול, גורמי תזונה אילו מצויים בבשרים, מילונים ועוד.

אל פינת החיטוב וההרזייה לחצו כאן !!! http://healthnfit.org/diet.htm
אכילה הנובעת מצורך?
מחקר חדש אשר פורסם במאי 2008 ב cell metabolism חושף ממצאים חדשים.
המחקר מראה כי ההורמון גרלין ( ghrelin) המשפיע על תחושת התיאבון, גורם לכך שהמזון יראה טעים יותר ומפתה יותר באמצעות הפעלת מרכזי תגמול במוח.


--------------------------------------
קובי עזרא
יעקב עזרא, מומחה לרפואה נטורופטית, תזונאי ומאמן כושר. מר יעקב עזרא הינו מרצה במכון מור (לאוסטאופורוזיס) ובבית הספר להסמכות מאמנים של וינגייט - באוניברסיטת ת"א (אימונים לפיתוח הגוף ותזונה).

כתב את הספרים:
1. אבן הפינה בתחום פיתוח הגוף.
2. ספורטולוגיה - המדריך לספורטאי.
3. סטרואידים-כל מה שרצית לדעת? ולא העזת לשאות!

בעל קליניקה לרפואה נטורופטית ונותן שרותים:
* טיפול במחלות שונות (כולסטרול, מחלות לב, סוכרת ועוז...).
* דיאטות הרזייה ועיצוב הגוף.
* פיתוח גוף - עיצוב וחיטוב הגוף.
לפגישת יעוץ בקליניקה: 0528567140
* מנהל האתר: ארגון הבריאות ו
ארגון הבריאות והכושר הישראלי -
www.healthnfit.org

אתר הדיאטות http://www.dietme.co.il/





מאמר זה נוסף לאתר "ארטיקל" מאמרים ע"י יעקב עזרא, מומחה לרפואה נטורופטית, תזונאי ומאמן כושר – 0528567140 שאישר שהוא הכותב של מאמר זה ושהקישור בסיום המאמר הוא לאתר האינטרנט שבבעלותו, מפרסם מאמר זה אישר בפרסומו מאמר זה הסכמה לתנאי השימוש באתר "ארטיקל", וכמו כן אישר את העובדה ש"ארטיקל" אינם מציגים בתוך גוף המאמר "קרדיט", כפי שמצוי אולי באתרי מאמרים אחרים, מלבד קישור לאתר מפרסם המאמר (בהרשמה אין שדה לרישום קרדיט לכותב). מפרסם מאמר זה אישר שמאמר זה מפורסם אולי גם באתרי מאמרים אחרים בחלקו או בשלמותו, והוא מאשר שמאמר זה נוסף על ידו לאתר "ארטיקל".

צוות "ארטיקל" מצהיר בזאת שאינו לוקח או מפרסם מאמרים ביוזמתו וללא אישור של כותב המאמר בהווה ובעתיד, מאמרים שפורסמו בעבר בתקופת הרצת האתר הראשונית ונמצאו פגומים כתוצאה מטעות ותום לב, הוסרו לחלוטין מכל מאגרי המידע של אתר "ארטיקל", ולצוות "ארטיקל" אישורים בכתב על כך שנושא זה טופל ונסגר.

הערה זו כתובה בלשון זכר לצורך בהירות בקריאות, אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד, אם מצאת טעות או שימוש לרעה במאמר זה למרות הכתוב לעי"ל אנא צור קשר עם מערכת "ארטיקל" בפקס 03-6203887.

בכדי להגיע לאתר מאמרים ארטיקל דרך מנועי החיפוש, רישמו : מאמרים על , מאמרים בנושא, מאמר על, מאמר בנושא, מאמרים אקדמיים, ואת התחום בו אתם זקוקים למידע.

 

 






 

 להשכיר רכב

 הזמנת מלון בחו"ל

 הזמנת מלון בישראל

 אתר איי יוון

 מדריך איטליה

 מלונות בניו יורק

 מדריך לאס וגאס

 המלצות על נופש

 המלצות על פריז

נדל"ן ביוון


 
 
 

 

איי יוון | אתונה |  עסקים למכירה | גרפולוגיה משפטית | כרתים | איטליה | הזמנת מלון | מטבחי יוקרה | חבל זגוריה | זמן טיסה |  הזמנת טיסה | השכרת רכב בחו"ל

 



ארטיקל מאמרים 2015 - 2006  clickgoseo@gmail.com מנוע חיפוש מאמרים ארטיקל, כבר בן 8 שנים!

After almost a year of wearing a Rolex Submariner rolex replica uk 114060 watch, I've come to at least one conclusion - this is a darn tough timepiece to beat. To own a Rolex watch for many replica watches sale people is an aspiration. The power of the Swiss company is that it has created a demand for the name, in many ways, more so than the products they produce. People often come to me and rolex replica say, "Ariel, I want a Rolex." I usually respond with, "OK, what Rolex do you want?" The answer is, "I don't know, that is why I need your rolex replica help, I need you to help me choose one." The message there is that Rolex is a company whose image in many ways is louder than its products. But at aBlogtoWatch, product is everything. The good news is that when it comes to product, Rolex watches rolex replica sale rarely let you down. If anyone asks me why Rolex is such a successful brand I often point out that "their products are actually really good."